Shanghai einde van de reis
Woensdag 3 juni is het als ik weer schrijf.
Prachtig allemaal ! Goeie reis terug en tot gauw !
Een spetterend einde van een prachtige tocht. Ik wens jullie een veilige reis thuiswedstrijd toe. Happy flight :). X
Ik bedoel natuurlijk thuisreis
Bedankt voor het reisverslag en de foto's.
Ik heb genoten virtueel samen met m' n tantes.
Chapeau
Goede thuisreis gewenst. We zijn benieuwd naar de overige foto's en verhalen.
Mooie verhalen, prachtige foto's....ik heb er weer van genoten! Goede reis en veilig weer thuis!
buitengewoon genoten van je verhalen en foto's, goede thuisreis en tot ziens!
Ja, dat wordt een hoop herkauwen. Zoveel gezien. Ik heb weer genoten van jouw verhalen. Net of ik over je schouder heb meegekeken. Maar wat zullen jullie ook blij zijn straks thuis even niets meer te moeten! Hoop je binnen niet te lange tijd te zien. Goeie reis naar huis.
Leuke verhalen Marianne. Goede reis terug, Wij zorgen hier voor mooi weer!
Zo, dat is jammer dat jullie reis over is! Ik heb van de verhalen en fotos genoten! Safe trip back home!
Te laat "aangehaakt" zag ik, ik ga t allemaal inhalen, erg leuk wat ik tot nu toe las, vlieg veilig naar huis en tot ziens op de komende Sorren bijeenkomst!
Bedankt voor het mogen meereizen en ik wens jullie een goede reis terug!
Welkom thuis in het zonnige Nederland.Lekker weer in jullie eigen bed en weer genieten van het uitzicht zeedijk.
Groetjes !liefs Addy.
Bedankt voor de leuke beschrijving van jullie tocht.
Goede reis terug en welkom thuis.
Ank en Marianne, wat een super mooie reis hebben jullie gemaakt. En wat een mooie verhalen en foto,s
Nu thuis nagenieten en alle indrukken verwerken.
Lieve meisjes,
dat ik nu pas weer een reactie stuur n.a.v. al jullie verhalen en foto's, is niet omdat ik ze niet gevolgd heb en/of niet interessant (genoeg) vond. Integendeel!! Maar het was gewoon een poos heel erg "druk" of we waren in Friesland (zonder mijn eigen PC)
Er was meer herkenning dan ik verwacht had, maar ook heel veel nieuwe informatie en (vooral) beelden! Het lijkt me dat jullie behoorlijk moe zullen zijn na deze reis en nog een paar weken "vakantie" nodig ehebben om bij te komen.....
Ik verheug me er op jullie weer te zien en alle verhalen "in het echt" te horen. Hele goede terugreis en veel plezier met nagenieten!
Veel liefs, Hilda (en JW)
Welkom thuis en we hebben zeker genoten van jullie mooie indrukwekkende geweldige reis .
Bedankt dat we ervan mee mogen genieten .
Lieve groetjes Han en Truus ????????
Hoi Marianne. Net je blognaam gekregen van Joke. Heb een uur zitten lezen, maar ga morgen verder. Ben mijn foto's aan het benoemen, maar wat hebben we veel meegemaakt! Ik vind het wel erg leuk jouw verhaal te lezen. Ik zal jullie foto's sturen via Wetransfer, als ik ze allemaal gezien heb. Fijn weekend, groet van Ria