Beijing Verboden stad, zomerpaleis en Chinese muur
Woensdag 13 mei
Heel vroeg op 05.30. dit om voor de file zowel onderweg als op de Chinese muur voor te zijn. Onderweg naar de Chinese muur kregen we Chinese les over de karakters.
Wat een belevenissen , geweldig . Heel veel plezier en genieten mee van jullie reis . Groetjes Han en Truus
Het wordt inderdaad hoog tijd voor consuminderen- en mensenminderen! Ondanks dat het soms hard werken is op jullie vakantie, (ik zie jullie in gedachten klauteren) lijkt het me een bijzondere ervaring in een heel andere wereld. Zelfs voor jullie, die toch wel wat gewend zijn. Dank voor de verhalen en foto's.
P.S. We waren vast van plan om jullie uit te zwaaien, afgelopen zaterdag, maar juist omstreeks de vertrektijd hadden we bezoek. Sorry.
De Chinese muur vond ik het meest indrukwekkend van alles. Toen wij er waren regende het licht. Er was vrijwel niemand. Ik heb toen bellend met Henske in Nederland een heel eind hardgelopen op dit wereldwonder.
Fijn dat jullie zo genieten van al dat vele 'werken'! Niet aan mij besteed. Al die massa's mensen.....
Heel veel genieten verder! Ik geniet wel van je verjalen.
Klinkt als heel veel in korte tijd. Hebben jullie wel kunnen bijslapen na de reis.
Leuk weer de verhalen te lezen. Veel plezier.
Wat zal dat een bijzondere ervaring zijn geweest, wandelen over de muur! Wel lekker al die beweging. Die mensenmassa's zouden mij benauwen. Fijn dat je ook onderdelen kun skippen. Ben benieuwd naar het vervolg. ????
Dat lijkt me ook angstaanjagend zo'n stad dat uit zijn voegen is gegroeid. Je ademt letterlijk het naderende onheil denk ik zo. Ik hoop dat men nog op tijd is om het tij te keren. Nu we het toch over ademen hebben..de Chinese muur klinkt adembenemend. En fijn dat je ook nog op eigen gelegenheid dingen kan doen. Leuk dat ik zo met jullie kan meereizen.
Hard werken, en prachtige gebeurtenissen meemaken. En zo leren wij ook nog wat van de chinese geschiedenis!